Image
image
image
image


Att studera på Svenska QINOpraktikskolan - Yrkesutbildning

Att massageterapeut är ett framtidsyrke råder det ingen tvekan om.
Om du är intresserad av människan och kroppen är massageterapi definitivt ett yrke med fantastiska möjligheter.

Teori och filosofi:
Att förstå mekanismen bakom människans problem är nyckeln till en bra behandling, man kan jämföra det med pusselbitar i ett pussel. Att förstå och identifiera enskilda pusselbitar är viktig, men om man inte förstår hela pusslet spelar det ingen roll hur mycket du förstår de olika beståndsdelarna om du inte har helheten, en bild på hur pusslet ska se ut..

Vi lägger mycket tonvikt på att du ska förstå helheten, att du redan som färdig terapeut ska kunna "lägga och förstå pusslet".
Detta kräver mycket av dig som elev, men i gengäld får du Sveriges bästa massageterapeut-utbildning som dessutom kryddas med titeln Diplomerad QINOpraktikterapeut.

Målsättning: Att utbilda Sveriges bästa massageterapeuter.
Det betyder att utbildningen är ganska hård. Det kräver en del av dig som student, men i gengäld får du en mycket bra utbildning som ger dig en oerhört bred kunskap redan från första början.

Vårt fokus ligger på Massageterapi, QINOpraktik och Kinesiologi, inte massage. Eftersom vår inriktning är åt detta hållet så råder vi dig som vill arbeta med massage i form av SPA-massage eller taktil stimulering att söka skolor som bättre passar sig för denna form av behandling.

Du bör vara driven och vill verkligen arbeta med människor. Inte bara kroppar. Det bor nämligen en människa bakom varje kropp, det är människan bakom kroppen vi fokuserar på. Du bör också gilla utmaningar och inte vara rädd. men framför allt bör du vara motiverad.

Kort sagt:
Det gör den person som vill behandla människor.
Vi vill alltså ha dig som är intresserad av idrottsmassage, massageterapi det vill säga: behandling av människors besvär (på flera plan), samt dig som värdesätter kvalitet.
Vi har starkt begränsat antal studenter på våra kurser, 6 st, så det sker ett urval av våra studenter.
Vi lägger tonvikt på i tur och ordning:
1, Rekommendation. Du som blivit rekommenderad av någon yrkesverksam terapeut har förtur.
2, Personlighet. Rätt personlighet är oerhört viktigt. Därför har vi personliga intervjuer med varje intressant studentkandidat (om så behövs).
    Om de blivit rekommenderade eller uppfyller de allmänna villkoren.
3, Motivation. Studenter som gärna betalar sin kurs själva. Studenter som betalar sina kurser ur egen ficka är också motiverade.
4, Allmänna villkor, du måste uppfylla de allmänna kraven.
 

Ansök idag till Sveriges tuffaste Massageterapiutbildning. 
 

Mikael Dahlström, Rektor och grundare, Svenska QINOpraktikskolan
Master of QINOpractic Medicine, Leg Kiropraktor, Kinesiolog, Akupunktör & Massageterapeut
 

 

"När kvalitet är viktigare än kvantitet"

image
image