QINOpraktik, 3

QINOPRAKTIK - Modul 3

 

Bålstabilitet är grunden som kroppen vilar på. En instabil grund och resten av kroppen blir också instabil. Att träna bålstabilitet och Core är mycket bra, men bara om hjärnan har kontakt med musklerna. Annars fungerar träningen dåligt och kan dessutom vara rent skadlig.


Vi forstätter med bålstabiliteten och uppbyggnaden till en komplett QINOpraktikbehandling, samt bäckenbottenmuskulaturen och det som kallas neurologisk integration.

Vår bålstabilitet är oerhört viktig för vår fysiska hälsa, utan denna eller en dåligt fungerande sådan är ryggraden i ländryggen instabil. Detta leder till smärta.

 

Om bäckenbottenmuskulaturen inte fungerar kan massvis av symptom uppstå, ryggvärk, foglossningssmärtor, inkontinens etc.


Under dessa dagar kommer du lära dir två underbara tekniker, Kranio-Sacral- och Kraniell behandling.

Lär dig hur du behandlar obalanser mellan de kraniella benen som kan leda till oerhört många symptom.

Snart är du redo att lägga pusslet...

Kurs:

QINOpraktik, Modul 3
 

Kurslängd:    3 dagar

Tider:               09-17

 

Förkunskaper:

QINOpraktik, Modul 2

 

 

Kursinnehåll:

Bland annat: Kinesiologisk muskeltestning och diagnostik, Tillämpad och Fysiologisk Kinesiologi, Neurofysiologi, Filosofi, Teori, Moral och Etik,

Bålstabilitet (behandling och träning), Baskurs i Kinesiska Medicin, Differentialdiagnostik, Filosofi och teori bakom QINOpraktik, Kinetic Chain.

Avancerad Kinesiologi.

 

 

Behandlingstekniker:

Kraniosacral- (Dura Mater) och Kraniell behandling (Osteopati), Synkronisering av Kinesiska Meridiansystemet, Kinesiologisk och Kiropraktisk mjukdelsbehandling, QINOpraktik

 

 

Elevbehandlingar:

Efter Modul 3 ska du göra ytterligare 20 st elevbehandlingar.

 

 

Diplom:

Efter denna kurs får du ett kursintyg.